Een effectieve online communicatie wordt efficienter als u de juiste tools gebruikt als platform voor het contact met uw doelgroep, zoals een website, digitale nieuwsbrieven, social media, blogs en andere webapplicaties. Op basis van uw organisatie doelstellingen en marketing doelstellingen, stellen wij samen met u de emarketing doelstellingen van uw organisatie vast en ontwikkelen een emarketing strategie. Deze emarketing strategie vormt de basis voor al uw online activiteiten en omvat het plan van aanpak, de te gebruiken tools, applicaties en een plan voor het levendig houden van uw online community. Kortom een emarketing strategie definieert de juiste eservices mix voor uw organisatie.

Design Design

Design

Wij ontwerpen corporate styleguides (huisstijlen), visitekaartjes, brievenhoofden, presentaties en de designs van uw online platformen zoals website, social media kanalen, nieuwsbrieven en blogs. Hierdoor presenteert u uw merk altijd consistent, herkenbaar en professioneel.

Content Creatie

Creatief, eigentijds, aansluitend bij de doelgroep, passend bij uw organisatie en ondersteunend aan uw strategie, zijn sleutelwoorden voor ons bij het maken van content voor uw online communicatie. Teksten, plaatjes, foto’s en video’s die wij produceren, ondersteunen het levendig houden van uw online community.

Content Creatie Content Creatie
Internet Marketing Internet Marketing

Internet Marketing

Wij ontwikkelen succesvolle internet marketing strategien, concepten en campagnes waarmee u op een eigentijdse manier kan communiceren met uw doelgroep en uw merkbeleving kan doorgeven aan de volgende generatie.

Training

Succes door educatie en ontwikkeling! Trainingen in zowel vakinhoudelijke kennis als competenties voor de nieuwe beroepen fraaien ons assortiment aan trainingen. Wij verzorgen open trainingen, in-company trainingen en opleidingstrajecten voor iedereen met affiniteit voor internet marketing.

Training Training
Webapp Development Webapp Development

Webapp Development

Wij developen campagne websites, informatieve websites, ecommerce websites, facebook applicaties, reserverings -applicaties en online formulieren.Sleutelwoorden hierbij zijn creatief, dynamisch, eigentijds en voldoen aan W3C standaarden.

Support

Return on investment! Dit is mogelijk met onze support waarmee uw online activiteiten, actueel blijven en u gericht de next steps maakt in uw online groei. Voor elk van onze diensten, hebben wij een optimale support traject.

Support Support
Social Media Services Social Media Services

Social Media Services

U kunt uw totale social media marketing uitbesteden aan ons. Wij starten met een strategie die uw offline marketing afstemt op uw social media marketing en voeren professionele webcare en community building op uw social media kanalen uit.

Consultancy

Weet u waar u komen wil en wanneer? Dan adviseren wij u graag over hoe u daar op een efficiente manier kunt komen. Op welke media moet u actief zijn? Welke training hoort daarbij? Welk budget moet u daarvoor reserveren?

Consultancy Consultancy